– LINEA SCUDI –

Bianco degli Scudi

GRILLO

Classificazione: Sicilia – Denominazione di Origine Controllata
Uvaggio: 100% Grillo
Area di Produzione: Sicilia centro-sud Agrigento – Caltanissetta, tra la Valle dei Templi e i Colli Nisseni
Sistema di Produzione: Spalliera, su terreno calcareo.
Vinificazione: Pigiatura e diraspatura soffice, con macerazione sulle bucce a temperatura controllata circa 15°C e fermentazione in vasche d’acciaio inox.
Affinamento: 3 mesi in bottiglia.
Grado alcolico: 12,00 % vol.
Abbinamenti gastronomici: Ideale con piatti di pesce e crostacei.
Capacità bottiglia: Bordolese da 75 cl


– la linea scudi –
Privacy Settings
We use cookies to enhance your experience while using our website. If you are using our Services via a browser you can restrict, block or remove cookies through your web browser settings. We also use content and scripts from third parties that may use tracking technologies. You can selectively provide your consent below to allow such third party embeds. For complete information about the cookies we use, data we collect and how we process them, please check our Privacy Policy
Youtube
Consent to display content from Youtube
Vimeo
Consent to display content from Vimeo
Google Maps
Consent to display content from Google